BMW Serije 5 Touring - Produžena elegancija

Bez autora
May 10 2010

Šesta generacija BMW-a Serije 5 kreće u prodaju, a nedavno je otkrivena i karavanska, odnosno Touring verzija. Naravno, kao i kod prethodnika, Touring se od limuzine razlikuje samo po zadnjem delu predviđenom da ponese više prtljaga. Sva nova tehnologija koju je u igru uvela Serija 5 Gran Turismo je tu. To uključuje sisteme poput kamera i parking asistencije. Ispod haube će se naći poznata paleta motora, s tim što V8 motor od 4,4 litra neće biti dostupan na početku. Ono po čemu se nova generacija modela serije 5 u Touring verziji razlikuje od svog prethodnika je zapremina prtljažnika koji je primetno veća nego ranije. Naime, njegova minimalna zapremina sada iznosi 560 litara, a kada se zadnja klupa obori ona raste na 1670.

BMW Serije 5 Touring - Produžena elegancijaŠesta generacija BMW-a Serije 5 kreće u prodaju, a nedavno je otkrivena i karavanska, odnosno Touring verzija.

Naravno, kao i kod prethodnika, Touring se od limuzine razlikuje samo po zadnjem delu predviđenom da ponese više prtljaga.

Sva nova tehnologija koju je u igru uvela Serija 5 Gran Turismo je tu. To uključuje sisteme poput kamera i parking asistencije. Ispod haube će se naći poznata paleta motora, s tim što V8 motor od 4,4 litra neće biti dostupan na početku.

Ono po čemu se nova generacija modela serije 5 u Touring verziji razlikuje od svog prethodnika je zapremina prtljažnika koji je primetno veća nego ranije. Naime, njegova minimalna zapremina sada iznosi 560 litara, a kada se zadnja klupa obori ona raste na 1670.

Pored nominalnog povećanja prtljažnika, putnici bi trebalo da uživaju i u boljem subjektivnom osećaju prostora, a BMW kao opciju nudi i panoramski krov.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik